Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Poštovani članovi i članice IPA Istre, Nakon niza ugodnih zajedničkih aktivnosti članova IPA Istre koje smo realizirali tijekom ove godine, sa iznimnim zadovoljstvom vas izvješćujemo da smo isplanirali još jedno u nizu zajedničkih druženja u koje možete uključiti i vama drage osobe ili članove obitelji, a to je posjet Ljubljani i adventu koji će se održati dana 09.prosinca 2023.g.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Protekli vikend 13.-15.10.2023. godine, održan je 38. SPAR BUDAPEST MARATHON na kojem su sudjelovali i predstavnici IPA Istre.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Proteklog vikenda u pomalo sjetnom ali pravom ribičkom raspoloženju održan je i VII Memorijal Adrijano Legović na Krokodilskoj i Glavnoj bari u Cerovlju.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Memorijalna utrka Ivan Todorić održava se već treću godinu u organizaciji Policijske uprave istarske i u suorganizaciji dvije policijske udruge Regionalnog kluba IPA Istra i  Udruge specijalne jedinice policije BAK Istra, u spomen i sjećanje na kolegu Ivana Todorića, koji nas je nažalost prerano napustio.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Regionalni klub „IPA ISTRA“, ove godine organizira VII po redu ribički kup, pod nazivom MEMORIJAL „ADRIJANO LEGOVIĆ“ u spomen na prerano preminulog člana kluba i kolegu.

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se