Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Na početku godine, 12-14. siječnja 2023. godine u mjestu Rabbat u Maroccu održano je ISSF World Cup Shotgun (disciplina trap) na kojem su članovi IPA Istre Giovanni Cernogoraz i trener Valter Cernogoraz uz braću Josipa i Antona Glasnovića osvojili zlatnu medalju.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U prvim danima nove godine, zamjenik tajnika regionalnog kluba IPA ISTRA Emil Spada i predsjednik regionalnog kluba IPA BANJA LUKA Srđan Tubić sastali su se u Gradišci (BiH) kako bi se upoznali, izmijenili kratka iskustva . Naime, naš član je ujedno i tajnik  i suosnivač humanitarne udruge „Naš San Njihov Osmijeh“, te je odnio donacije obitelji o kojoj udruga brine. Pri povratku u Pulu odlučio je iskoristiti priliku za sastanak koji je protekao u ugodnom tonu, te su se nakon izmjena poklona / suvenira oba kluba pozdravili i zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu uz naravno „SERVO PER AMIKECO“.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Poštovane članice i članovi, dragi IPA prijatelji, kako nam se bliži kraj još jedne neizvjesne godine, kako u poslovnom tako i u privatnom životu, sa olakšanjem mogu  reći da se epidemiološka situacija ipak popravila i mnoge aktivnosti je lakše provesti nego prethodne godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Već tradicionalno prije blagdana Upravni odbor Regionalnog kluba IPA Istre organizira domjenak  kako bi se zaključila još jedna uspješna poslovna godina, ali i kako bi se zahvalilo prijateljskim klubovima i članstvu na dosadašnjem radu i uloženom trudu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dana 27.11. 2022. godine sa startom utrke u 11. 00 sati Hidrobazi u Puli (Štinjan) održana je 2. Memorijalna utrka za Hrabru golubicu Dinu Pervan Rabelo

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se