Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dana 17.3. 2024. godine, u vremenu od 8.30-9.15 sati, gotovo 40.000 trkača iz 105 zemalja svijeta, startalo je ispred rimskog Koloseuma uz neposredno zaštitu rimskih legionara u drevnim odorama, na 29. izdanju „Run Roma marathona“, na jednoj od tri discipline (maraton 42 km, štafeta i Fun@Run na 5 km).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Poštovani/e članovi/ce IPA Istre,
Inspirirani pozitivnim iskustvima i vašim porukama sa prethodnih zajedničkih izleta i druženja zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako smo isplanirani jedno proljetno druženje – jednodnevni izlet u koji možete ponovo uključiti i članove obitelji i vama drage osobe. 20.travnja 2024. godine planira se organizirati jednodnevni izlet na prekrasan biser slovenskih Alpi Bled i poznato jezero Bohinj.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

2023. godina za obitelj Cernogoraz zaista je donijela jedan predivan božićni poklon u vidu nagrade Hrvatskog olimpijskog odbora za najboljeg sportaša, odnosno najboljeg trenera godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U vrijeme božićnih blagdana IPA Istra za svoje članice i članove organizirala je jednodnevni izlet na advent u Ljubljanu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Protekli vikend 13.-15.10.2023. godine, održan je 38. SPAR BUDAPEST MARATHON na kojem su sudjelovali i predstavnici IPA Istre.

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se