Napisao/la  2017-09-18

ODRŽAN MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

(1 Glasaj)

Zajedničkom suradnjom IPA ISTRA i ŠRD Pazinčica iz Pazina uspješno je realiziran Memorijal Adrijano Legović i Rujanski susreti, dana 17 rujna 2017 godine sa 3o natjecatelja, na jezerima Cerovlje, u blizini istoimenog istarskog mjesta.

Također naglašavamo da je Memorijal Adrijano Legović održan u spomen na prerano preminulog člana kluba i kolegu, naposlijetku podjelu nagrada za osvojeno prvo mjesto Deanu Velenderić, drugo mjesto pripalo je Mirku Tribuljak, te 3. mjesto Darku Grgošević , svečano i sa zadovoljstvom podjelila je gđa. Davorka, supruga našeg Adrijana zajedno sa kćerima kojima je u znak zahvalnosti U.O IPA ISTRA poklonila spomen plaketu i sliku u trajno sjećanje na prvi memorijal.
Obzirom na dosadašnje iskustvo u organizaciji ove vrste natjecanja, predloženo je i dogovoreno nastavljanje memorijala u narednim godinama, naravno uz očigledno zadovoljstvo članova-natjecatelja koji su izrazili želju da memorijal postane tradicija.

Pročitano 3572 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se