Napisao/la  2018-03-08

IZLET U VERONU

(1 Glasaj)

Poštovani članovi IPA-Istre,
Sa iznimnim zadovoljstvom vas nudimo još jedno zajedničko druženje sa posjetom Veroni (I), u koje možete uključiti i vama drage osobe ili članove obitelji.

Donosimo vam pregled znamenitosti i plan putovanja:
Polazak iz Pule 21. travnja 2018. u 03,00 sata (parkiralište Konzuma – ex Mercator), te iz Baderne, Poreča, Novigrada, i starog graničnog prijelaza Kaštel (prema satnici koju ćemo naknadno izraditi).
Oko 10,00 sati očekivani dolazak u Veronu, slijedi razgled grada gdje se odvijala jedna od najvećih ljubavnih romansi između Romea Montecchia i Giuliette Capuletti. Razgled Piazze Bra, Arene, Piazze delle Erbe, Piazze dei Signori, scale delle Raglone, Julijine kuće… Slijedi slobodno vrijeme za individualne programe.
Povratak se planira oko 16,00 sati. 
Cijena izleta (prijevoz autobusom) i razgledavanja prema programu je 150 kuna po osobi. Predlažemo da zainteresirani članovi IPA-Istra ne vode sa sobom djecu mlađu od 14 godina. Rok za prijavu (predbilježba) je 01. travnja 2018. godine, dostavlja se isključivo putem elektroničke pošte na adresu   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Planirano je popunjavanje jednog autobusa odnosno maksimalno 49 osoba po predbilježbama. Stoga, ukoliko planirani broj polaznika izleta bude popunjen prije 01. travnja, ostali prijavljeni biti će o tome obaviješteni putem elektroničke pošte koju naznače na prijavnici (iznimno telefonski). Plaćanje je avansno zaključno s danom 10. travnja 2018. godine. Uplate koje do 10. travnja ne budu realizirane, smatrati će se odustankom od izleta. Naknadne prijave nećemo zaprimati. Na izlet se može prijaviti član IPA-e i jedan član obitelji. Član IPA-e mora biti prisutan u autobusu na dan polaska i ne može se naknadno vršiti izmjena podataka i prisutnosti / zamjena osoba. VAŽNO: Pravovremeno prijavljenim polaznicima izleta dostaviti će se uplatnica za plaćanje na e-mail zabilježen u obrascu predbilježbe. Samo iznimno, onima koji to u predbilježbi budu napomenuli, uplatnica će se dostaviti poštom. Izletnici koji odustanu od polaska nakon plaćanja izleta dužni su obavijest o tome poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. minimalno 48 sati prije polaska i/ili naći adekvatnu zamjenu (unutar IPA-e). Ukoliko član IPA-e o odustanku od izleta koji je plaćen ne prijavi u naznačenom roku od 24 sata prije polaska, nema pravo na povrat novčanih sredstava. Iznimno uz odluku upravnog odbora i opravdane razloge može biti odlučeno drugačije. 
Dobrodošli na zajedničko druženje!

Predbilježba se može skinuti u podnožju članka !

Pročitano 2346 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se