Napisao/la  2020-08-28

4. MEMORIJAL "ADRIJANO LEGOVIĆ"

(0 glasova)

Regionalni klub IPA Istra u svom godišnjem Programu rada planira organizirati ribolovno takmičenje pod nazivom “4. Memorijal Adrijano Legović” u spomen na preminulog policijskog službenika PU Istarske i člana kluba IPA Istra.

Obzirom na pandemiju Korona virusa ove godine planira se manji broj natjecatelja kako bismo u potpunosti poštivali sve mjere donijete od Nacionalnog stožera civilne zaštite na suzbijanju širenja istog među ljudima. Shodno rečenom planira se sudjelovanje do max. 40 osoba uz poštivanje svih mjera. Planirani termin održavanja je 03.10.2020 godine na barama Cerovlje pored Pazina ( kao i u prethodnim natjecanjima ), a za natjecatelje je osigurano jedan obrok i piće. Kotizacija iznosi 150,00 kn po ekipi, natjecanje je ekipnog i pojedinačnog karaktera (3 člana), ( slijedi raspis sa programom natjecanja ). Zainteresirane članove molimo da prijave dolazak svojih ekipa na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 20.09.2020 Kako bismo pravovremeno mogli provesti cijelu organizaciju sukladno smjernicama.
U slučaju da ne bude zainteresiranih ili epidemiološka situacija ne bude dozvoljavala održavanje natjecanja isto će biti otkazano a svi prijavljeni biti će upoznati.
NAPOMENA: Svim sudionicima će po dolasku biti mjerena temperatura te uzeti svi potrebni kontakt podaci.

Pročitano 107 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se