Ispiši ovu stranicu
Napisao/la  2022-06-07

POČASNI ČLAN IPA ISTRE GIOVANNI CERNOGORAZ EKIPNO BRONČANI

(1 Glasaj)

Na Svjetskom kupu u Bakuu (Azerbejdžan) koje se održava u periodu od 27.5. do 7.6. 2022. godine  u disciplini trap naš počasni član Giovanni Cernogoraz zajedno sa ekipnim partnerima Antonom Glasnovićem i Josipom Glasnovićem još jednom je dokazao da pripada u sam vrh svjetske elite u svojoj disciplini osvajanjem trećeg mjesta.

U jakoj konkurenciji discipline trap u kojoj je nastupilo 19 zemalja u ekipnom dijelu natjecanja i 110 sportaša u pojedinačnoj konkurenciji, Giovanni Cernogoraz prvak Svjetskog kupa u gađanju letećih meta discipline trap i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu kao i zlatnih i srebrne medalja na Europskim prvenstvima, zajedno sa Josipom Glasnovićem, osvajačem zlatne olimpijske medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine  i više zlatnih, srebrnih i brončanih medalja na Svjetskom i nekoliko Europskih prvenstava i Antonom Glasnovićem, osvajačem zlatne i srebrnih medalja na Svjetskim i Europskim prvenstvima, uspjeli su doći do trećeg mjesta i tako još jednom  potvrditi svoju svjetsku kvalitetu. Prvo mjesto zauzela je ekipa iz Kuwaita - Naser MEQLAD, Abdulrahman AL FAIHAN i Talal ALRASHIDI, dok se na drugo mjesto pozicionirala ekipa iz SAD-a - Derrick Scott MEIN, William HINTON i Casey WALLACE. Još jednom čestitke našem počasnom članu Giovanniju, kao i članovima njegovog tima, Josipu i Antonu, uz želje da još dugo stoje na sjajnim postoljima trap elite !

Pročitano 149 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6