IPA-Istra

IPA-Istra

Subota, 04 Ožujak 2023 16:10

IPA ISTRA NA SPLITSKOM MARATONU

Predstavnici IPA Istre odlučili su i ove godine istrčati utrke na 23. Splitskom maratonu i ponoviti prošlogodišnje lijepo iskustvo.

Četvrtak, 26 Siječanj 2023 17:43

ČLANOVI IPA- e ISTRA PONOVO ZLATNI NA POSTOLJU

Na početku godine, 12-14. siječnja 2023. godine u mjestu Rabbat u Maroccu održano je ISSF World Cup Shotgun (disciplina trap) na kojem su članovi IPA Istre Giovanni Cernogoraz i trener Valter Cernogoraz uz braću Josipa i Antona Glasnovića osvojili zlatnu medalju.

Srijeda, 11 Siječanj 2023 20:01

SUSRET U BANJA LUCI

U prvim danima nove godine, zamjenik tajnika regionalnog kluba IPA ISTRA Emil Spada i predsjednik regionalnog kluba IPA BANJA LUKA Srđan Tubić sastali su se u Gradišci (BiH) kako bi se upoznali, izmijenili kratka iskustva . Naime, naš član je ujedno i tajnik  i suosnivač humanitarne udruge „Naš San Njihov Osmijeh“, te je odnio donacije obitelji o kojoj udruga brine. Pri povratku u Pulu odlučio je iskoristiti priliku za sastanak koji je protekao u ugodnom tonu, te su se nakon izmjena poklona / suvenira oba kluba pozdravili i zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu uz naravno „SERVO PER AMIKECO“.

Utorak, 13 Prosinac 2022 08:57

OBAVIJEST ČLANOVIMA

Poštovane članice i članovi, dragi IPA prijatelji, kako nam se bliži kraj još jedne neizvjesne godine, kako u poslovnom tako i u privatnom životu, sa olakšanjem mogu  reći da se epidemiološka situacija ipak popravila i mnoge aktivnosti je lakše provesti nego prethodne godine.

Četvrtak, 08 Prosinac 2022 17:39

BOŽIĆNI DOMJENAK IPA ISTRE

Već tradicionalno prije blagdana Upravni odbor Regionalnog kluba IPA Istre organizira domjenak  kako bi se zaključila još jedna uspješna poslovna godina, ali i kako bi se zahvalilo prijateljskim klubovima i članstvu na dosadašnjem radu i uloženom trudu.

Utorak, 29 Studeni 2022 08:49

IPA ISTRA PODRŽALA HRABRU GOLUBICU

Dana 27.11. 2022. godine sa startom utrke u 11. 00 sati Hidrobazi u Puli (Štinjan) održana je 2. Memorijalna utrka za Hrabru golubicu Dinu Pervan Rabelo

Svake godine nakon okončanja dugih toplih ljetnih dana, mjesec listopad i glavni grad Slovenije – Ljubljana, na kalendaru mnogih ljubitelja dugoprugaškog trčanja upisan je kao obavezna destinacija koja se mora posjetiti.

Petak, 21 Listopad 2022 19:05

„NAŠ ČOVIK – KLJUČ USPJEHA“

U Šibeniku je 6. i 7. listopada, na Danima hrvatskog turizma, održana dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada. Radi se o projektu Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.
Godišnje nagrade dodijelile su se u nekoliko kategorija, od destinacije godine, kulturnih i prirodnih atrakcija do djelatnika godine koji svojim profesionalnim i predanim angažmanom doprinose stvaranju slike o Hrvatskoj kao poželjnoj i sigurnoj turističkoj destinaciji. Nagrada "Čovjek - ključ uspjeha'' u kategoriji policijskog službenika godine pripala je pomoćniku načelnika za graničnu policiju u Policijskoj postaji Umag – Umago s Ispostavom Buje – Buie i podpredsjedniku IPA-e Regionalnog kluba Istra Bobanu Robertu Pauloviću. Naš dragi kolega ima dugogodišnji staž u obavljanju poslova granične policije,  te je upravo zahvaljujući njegovoj predanosti i trudu  Policijska uprava istarska osigurala da turisti stignu na svoja odredišta sigurno i bez većih čekanja na granici. Organizator je istaknuo kako je želja nagraditi vrijedne djelatnike koji su svoj posao radili kvalitetno, predano i na najbolji mogući način te su u konačnici značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj sezoni, a ove godine takvu osobu prepoznali su u našem policijskom službeniku.
Čestitamo našem dragom članu na uručenom priznanju !

Ponedjeljak, 03 Listopad 2022 08:53

ODRŽAN 6 MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

Već tradicionalno, s prvim danima jeseni 1.listopada 2022. godine, u spomen na kolegu Adrijana Legovića, koji nas je nažalost pre rano napustio, održao se 6. Memorijal Adrijano Legović.

Nedjelja, 25 Rujan 2022 10:39

2. MEMORIJALNA UTRKA IVAN TODORIĆ

Na području Valbandona i Štinjana danas je održana druga memorijalna utrka posvećena policijskom službeniku Ivanu Todoriću, koji je prije četiri godine tragično stradao u prometnoj nesreći.

Stranica 1 od 14

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se