Napisao/la  2022-12-08

BOŽIĆNI DOMJENAK IPA ISTRE

(0 glasova)

Već tradicionalno prije blagdana Upravni odbor Regionalnog kluba IPA Istre organizira domjenak  kako bi se zaključila još jedna uspješna poslovna godina, ali i kako bi se zahvalilo prijateljskim klubovima i članstvu na dosadašnjem radu i uloženom trudu.

Predsjednik kluba Loris Kozlevac zahvalio se članovima Upravnog odbora kluba, članstvu, ali i gostima koji su nazočili domjenku, načelniku Policijske uprave istarske Alenu Klabotu, predsjedniku IPA Hrvatske sekcije Miljenku Vidaku, IPA Sekcije Slovenije – IPA Koper i IPA Gorenjska, predstavnicima IPA Šibenik i IPA Primorsko-goranske, te gradonačelnicima Grada Buje i Grada Novigrada. Istakao je važnost ali i težinu djelovanja udruge u vrijeme pandemije, uz nadu kako će sljedeća godina biti u svakom pogledu lakša, bolja i sa pojačanim aktivnostima. Svima je zaželio sretne blagdane. Tijekom domjenka uslijedila je tradicionalna razmjena poklona, uz zdravice starim ali i nekim novim prijateljstvima. Domjenak u Agroturizmu Biloslavo u Kostanjevici protekao je u svečanom i prijateljskom raspoloženju i evociranju uspomena sa ranijih druženja. Zahvaljujemo se svima na dolasku i veselimo svakom sljedećem druženju!

Pročitano 333 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se