Napisao/la  2023-06-10

SVEČANO OBILJEŽENA 30. OBLJETNICA IPA LJUBLJANA

(0 glasova)

U Ljubljani, točnije u prekrasnom hotelu Grand Plazza, početkom lipnja, održana je svečana akademija povodom 30. obljetnice osnutka IPA Ljubljana.

Ovaj poseban događaj okupio je mnogobrojne predstavnike IPA-a iz raznih dijelova svijeta, te su se kroz razmjenu poklona i zajedničke aktivnosti stvorila snažna prijateljstva i veze. Središnji dio programa bio je posjet rudniku muzeju i dvorcu, koji su bili izvanredna prilika za upoznavanje kulturne baštine Slovenije. Delegacija iz IPA Istre, predvođena zamjenikom predsjednika Igorom Dasovićem i članom Upravnog odbora IPA Istre, Valterom Opašićem, kao jedinim klubom iz RH, koji je sudjelovao u svim događanjima i bio ponosan na svoj doprinos ovoj svečanosti. Dio proslave bio je piknik uz roštilj koji je održan u prekrasnom mjestu Straz ob Savi. Uz opuštenu atmosferu i ukusnu hranu, predstavnici IPA-a iz različitih zemalja uživali su u druženju i razmjeni iskustava. Svečana obljetnica IPA Ljubljana obilježila je tri desetljeća postojanja okrunjena svečanom akademijom. Ovaj događaj dao je priliku za jačanje međunarodnih veza i razumijevanja te je pokazao snagu zajedništva unutar IPA zajednice.

Pročitano 290 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Srodni sadržaj (po oznakama)

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se