Napisao/la  2024-04-25

DAN KLUBA IPA ISTRA

(1 Glasaj)

Poštovane članice/članovi, dragi IPA prijatelji

Kako nam se približava Dan kluba RK IPA Istre, veselimo se što će naše drage članice i članovi i ove godine prisustvovati druženju.
Poučeni iskustvima i pozitivnim impresijama sa prošlogodišnjeg obilježavanja, odlučili smo i ove godine održati proslavu na području bujštine. Proslava u povodu Dana kluba održat će se dana 11.5.2024. godine (subota) u šumi Kornarija (objekt Hrvatskih šuma) kod Marušića (Buje -Buie). Tim povodom pozivamo sve članice i članove kluba da svojom nazočnošću iskoriste lijepo vrijeme u prirodi i da se u duhu krilatice „Servo per amikeco“ podruže sa ostalim članovima IPA RK Istre, ali i IPA prijatelja iz drugih područja Hrvatske i šire uz okrijepu, piće i različite društvene igre.
Okupljanje je predviđeno od 12.00 sati.
Druženje bi započeli tradicionalnim bakalarom (12,00 sati), nakon čega bi se nastavilo sa roštiljem (14,30), potom bi se odvijao program podjela priznanja i diploma  za naše natjecatelje u sportskim aktivnostima, nakon čega bi oko 17,00 sati uslijedila degustacija fuži sa tartufima.      
U samom programu predviđene su igre: boćanje, pljočkanje, briškula, trešete i bela, a što će sve biti popraćeno glazbom i puno zabave i smijeha. Na proslavu su pozvani i gosti iz IPA Sekcije Hrvatske, IPA klubova iz Hrvatske, Slovenije i Italije, kao i predstavnici udruga koje djeluju unutar PU Istarske.             
Molimo sve članove, odnosno primatelje e-maila, da u što kraćem roku, a najkasnije do 6.5.2024. godine odgovore i potvrde svoj dolazak, poradi brojnog stanja i same organizacije ovog događaja.
Također, molimo da Vašu potvrdu o dolasku javite putem vaših povjerenika ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Vidimo se u Kornariji
SERVO PER AMIKECO

Pročitano 338 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se