Napisao/la  2019-10-12

ČLANICE IPA ISTRE SUDJELOVALE NA HUMANITARNOJ UTRCI

(0 glasova)

U nedjelju, 6. listopada, u prekrasnom okruženju Nacionalnog parka Krka, održano je drugo izdanje trail utrke Krka Ultra Challenge, na kojoj su sudjelovale i članice trkačke sekcije IPA Istra Gordana Ostović i Suzana Sokač.

Riječ je o međunarodnoj utrci, na kojoj se 20 posto svih prikupljenih sredstava izdvaja u humanitarne svrhe, odnosno za istraživanje diabetesa kod djece i za sportski kamp djece koja boluju od diabetesa, a koji će se održati slijedeće godine upravo na području Skradina. Stotinjak trkača moglo je birati između četiri staze različitih dužina, od 80 do 10 kilometara, a naše članice odabrale su stazu od 27 kilometara. Kroz prirodne ljepote nacionalnog parka, trčale su od Roškog slapa, pored otočića Visovac, preko centra Skradina do gradske plaže, gdje je bio cilj svih utrka. Nakon pet sati, Gordana i Suzana utrčale su u cilj i zaslužile drvenu medalju, a utrci će se svakako vratiti u slijedeće godine, s obzirom da će biti jedno od utrka koju organizira IPA Hrvatska Sekcija.

Pročitano 1833 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se