Napisao/la  2022-10-03

ODRŽAN 6 MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

(0 glasova)

Već tradicionalno, s prvim danima jeseni 1.listopada 2022. godine, u spomen na kolegu Adrijana Legovića, koji nas je nažalost pre rano napustio, održao se 6. Memorijal Adrijano Legović.

Oblačno vrijeme i tmuran dan nisu mogli pokvariti dobro raspoloženje ukupno 5 ekipa natjecatelja, a posebice kolega iz IPA Karlovac. Uz već poznate natjecatelje koji pohode ovaj memorijal od početka održavanja, pridružili su se i neki novi natjecatelji kako bi odmjerili snage sa protivnicima. Natjecanje se održalo na jezerima Cerovlje u organizaciji IPA Istre i ŠRD Pazinčice, a kako bi sve proteklo svečano, ali uz poštivanje pravila natjecanja ispred IPA Istre pobrinuli su se Slavoljub Bošković, podpredsjednik IPA Istre, Emil Spada, zamjenik tajnika i Valter Opašić,  član zadužen za druženja i putovanja. Natjecatelji su postigli sljedeće rezultate:
1.IPA ISTRA 2
2.IPA KARLOVAC
3.IPA ISTRA 1
Pojedinačno:
1.Huse Miljković
2.Slavko Stanešić
3.Željko Mudrovčić
Najveći pojedinačni ulov bila je riba babuška 1523 g. koju je ulovio Dubravko Lugarić, a obitelj preminulog kolege, supruga Davorka i kćeri su kao i svake godine odlučile provesti dan sa bivšim kolegama pokojnog oca i supruga i najboljima dodijeliti pehare. Nazočnima se obratio podpredsjednik Slavoljub Bošković, koji je zahvalio svim sudionicima na dolasku, posebice gostima iz Karlovca, prisjetio se našeg pokojnog Adriana i zahvalio njegovoj obitelji koji svake godine podijele uspomene sa kolegama. Druženje se nastavilo uz ručak i dogovor kako će se nastaviti i sljedeće godine u još većem broju !

Pročitano 128 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se