Napisao/la  2022-10-21

„NAŠ ČOVIK – KLJUČ USPJEHA“

(2 glasova)

U Šibeniku je 6. i 7. listopada, na Danima hrvatskog turizma, održana dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada. Radi se o projektu Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.
Godišnje nagrade dodijelile su se u nekoliko kategorija, od destinacije godine, kulturnih i prirodnih atrakcija do djelatnika godine koji svojim profesionalnim i predanim angažmanom doprinose stvaranju slike o Hrvatskoj kao poželjnoj i sigurnoj turističkoj destinaciji. Nagrada "Čovjek - ključ uspjeha'' u kategoriji policijskog službenika godine pripala je pomoćniku načelnika za graničnu policiju u Policijskoj postaji Umag – Umago s Ispostavom Buje – Buie i podpredsjedniku IPA-e Regionalnog kluba Istra Bobanu Robertu Pauloviću. Naš dragi kolega ima dugogodišnji staž u obavljanju poslova granične policije,  te je upravo zahvaljujući njegovoj predanosti i trudu  Policijska uprava istarska osigurala da turisti stignu na svoja odredišta sigurno i bez većih čekanja na granici. Organizator je istaknuo kako je želja nagraditi vrijedne djelatnike koji su svoj posao radili kvalitetno, predano i na najbolji mogući način te su u konačnici značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj sezoni, a ove godine takvu osobu prepoznali su u našem policijskom službeniku.
Čestitamo našem dragom članu na uručenom priznanju !

Pročitano 289 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se