Napisao/la  2023-01-26

ČLANOVI IPA- e ISTRA PONOVO ZLATNI NA POSTOLJU

(0 glasova)

Na početku godine, 12-14. siječnja 2023. godine u mjestu Rabbat u Maroccu održano je ISSF World Cup Shotgun (disciplina trap) na kojem su članovi IPA Istre Giovanni Cernogoraz i trener Valter Cernogoraz uz braću Josipa i Antona Glasnovića osvojili zlatnu medalju.

Ovo je bilo prvo od 10 natjecanja na kojima je sudjelovalo 222 natjecatelja iz 44 zemlje na kojima se natjecatelji bore ne samo za medalje, već i za bodove u ukupnom svjetskom poretku, ali i sakupljaju bodova za sudjelovanje na Olimpijskom igrama. Sudeći po rezultatima našim „zlatnim dečkima“ je dobro krenulo i pratit ćemo ih kroz sljedeća natjecanja i navijati za njih. Naš član Giovanni Cernogoraz , braća Anton i Josip Glasnović su već dobro poznati olimpijski natjecatelji i višestruki prvaci svijeta i Europe, te uz trenera reprezentacije Valtera Cernogorza, također našeg člana čine nezaustavljiv trojac na čelu sa trenerom u osvajanju medalja.
Ostaje nam samo za poželjeti sreću u daljnjim natjecanjima našim reprezentativcima i ostvarenje što boljih rezultata!

Pročitano 384 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se