Napisao/la  2022-06-07

POČASNI ČLAN IPA ISTRE GIOVANNI CERNOGORAZ EKIPNO BRONČANI

(1 Glasaj)

Na Svjetskom kupu u Bakuu (Azerbejdžan) koje se održava u periodu od 27.5. do 7.6. 2022. godine  u disciplini trap naš počasni član Giovanni Cernogoraz zajedno sa ekipnim partnerima Antonom Glasnovićem i Josipom Glasnovićem još jednom je dokazao da pripada u sam vrh svjetske elite u svojoj disciplini osvajanjem trećeg mjesta.

U jakoj konkurenciji discipline trap u kojoj je nastupilo 19 zemalja u ekipnom dijelu natjecanja i 110 sportaša u pojedinačnoj konkurenciji, Giovanni Cernogoraz prvak Svjetskog kupa u gađanju letećih meta discipline trap i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu kao i zlatnih i srebrne medalja na Europskim prvenstvima, zajedno sa Josipom Glasnovićem, osvajačem zlatne olimpijske medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine  i više zlatnih, srebrnih i brončanih medalja na Svjetskom i nekoliko Europskih prvenstava i Antonom Glasnovićem, osvajačem zlatne i srebrnih medalja na Svjetskim i Europskim prvenstvima, uspjeli su doći do trećeg mjesta i tako još jednom  potvrditi svoju svjetsku kvalitetu. Prvo mjesto zauzela je ekipa iz Kuwaita - Naser MEQLAD, Abdulrahman AL FAIHAN i Talal ALRASHIDI, dok se na drugo mjesto pozicionirala ekipa iz SAD-a - Derrick Scott MEIN, William HINTON i Casey WALLACE. Još jednom čestitke našem počasnom članu Giovanniju, kao i članovima njegovog tima, Josipu i Antonu, uz želje da još dugo stoje na sjajnim postoljima trap elite !

Pročitano 523 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se