Napisao/la  2023-09-14

7. MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

(0 glasova)

Regionalni klub „IPA ISTRA“, ove godine organizira VII po redu ribički kup, pod nazivom MEMORIJAL „ADRIJANO LEGOVIĆ“ u spomen na prerano preminulog člana kluba i kolegu.

Ribički kup MEMORIJAL „ADRIJANO LEGOVIĆ“   lov ribe udicom na plovak, održati će se na jezerima Cerovlje, u blizini istoimenog Istarskog mjesta, dana 7. listopada 2023. godine, prema slijedećem rasporedu .

Do 07,00 okupljanje natjecatelja kod ribičkog doma na barama Cerovlje-doručak_
Do 07,30-08,00 prijava ekipa
Od 08,00-08,30 izvlačenje sektora I startnih brojeva
Od 08,30-10,00 priprema za natjecanje
Od 10,00-14,00 natjecanje
Od 14,00-14,30 vaganje ulova
Od 15,00 ručak
Nakon ručka proglašenje pobjednika, te podjela odličja.

NAPOMENA:   Upisnima za natjecanje ekipno 30 €, u koju je uračunat ručak i piće, a ISTA ĆE SE U POTPUNOSTI ISKORISTITI ZA PODMIRENJE TROŠKOVA TURNIRA. Lovi se na Krokodilskoj bari u Cerovlju, a ekipa se sastoji od 2 (dva) natjecatelja koji se nalaze svaki u svom sektoru (A-B sektor.), boduju se sektorski plasmani natjecatelja te zbroj sektorskih plasmana čini ekipni rezultat. Kao mamci dozvoljeni su crvići, gliste, kukuruz, a ZABRANJEN JE RIBOLOV sa Fujima i Verde-Vas, peletima, pastama i ostalim umjetnim pripravcima te umjetnim mamcima kao i živom i mrtvom ribom, (kederom). Sva pravila su u Pravilniku o Lovu ribe udicom na plovak koji je na stranicama HŠRS-a.  
Najave za sudjelovanje ekipa, kao i svi upiti, isključivo na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , te voditelj natjecanja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na broj mob. 0996349131.

Pročitano 220 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se