Napisao/la  2024-03-25

JEDNODNEVNI IZLET BLED I BOHINJ

(0 glasova)

Poštovani/e članovi/ce IPA Istre,
Inspirirani pozitivnim iskustvima i vašim porukama sa prethodnih zajedničkih izleta i druženja zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako smo isplanirani jedno proljetno druženje – jednodnevni izlet u koji možete ponovo uključiti i članove obitelji i vama drage osobe. 20.travnja 2024. godine planira se organizirati jednodnevni izlet na prekrasan biser slovenskih Alpi Bled i poznato jezero Bohinj.

Polazak iz Pule predviđen je u 7,00 sati, te uz kraća zaustavljanja radi prikupljanja ostalih putnika dolazak u Bled predviđen je u 10,00 sati. Za vrijeme boravka u Bledu i Bohinju sa nama će biti naši domaćini, članovi IPA Gorenjska, koji će nam biti vodiči i predlagati mjesta obilazaka.
Kao što vam je poznato Bled okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepoti jezera. Iskoristite vrijeme i prošetajte uz jezero ili se pak odvažite na vožnju tradicionalnim čamcem – PLETNOM po jezeru sve do Bledskog otoka na kojem se nalazi barokna crkva Sv. Marije koja se može pohvaliti odlično sačuvanim freskama. Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću kako bi ispunili želju. Kušajte čuvene bledske kremšnite.
U 12,00 sati predviđen je nastavak putovanja prema Bohinju.
Po dolasku slijedi obilazak Bohinjskog jezera i okolice (spuštanje do podnožja ušća Save Bohinjke u jezero, razgled prekrasnog Slapa).  
Slijedi slobodno vrijeme za ručak (IPA Gorenjska će nam dati preporuku lokacije, a isti će biti u samostalnom aranžmanu).
Nakon ručka mogu se razgledati Ribčev laz sa Kamenim mostom, crkva Sv. Ivana krstitelja, spomenik četirima planinarima ili popiti kava i pojesti kolač. U 18,00 sati slijedi povratak u Pulu uz usputna zaustavljanja.
Cijena izleta iznosila bi 28,00 € po osobi (prijevoz), a satnica polaska biti će dostavljena svim prijavljenim članovima naknadno.  
Rok za prijavu (predbilježba) je do 04. travnja 2024.g., dostavlja se isključivo putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te kontakt broj Valter Opašić 0038598721394. Plaćanje je avansno zaključno sa danom 11. travnja 2024.g.  Uplate koje do toga datuma ne budu realizirane, smatrati će se odustajanjem od izleta.  
Na izlet se može prijaviti član IPA-e te prijatelj ili član obitelji. Član IPA-e mora biti prisutan u autobusu na dan polaska.  
Planira se maksimalno popunjavanje brojeva osoba u autobusu (75 osoba).  
Ukoliko se planirani broj polaznika (do popunjavanja autobusa) prijavi prije 11.travnja 2024. g., prijave će tada biti zaključene odnosno ostali zainteresirani biti će o tome obaviješteni i neće im se dostaviti uplatnica.  
VAŽNO: pravovremeno prijavljenim polaznicima na izlet uplatnica će se dostaviti na e-mail zabilježen u obrascu predbilježbe prilikom prijave nakon zaključenja predbilježbi.  
Veselimo se zajedničkom druženju sa svima vama! 

U podnožju članka nalazi se predbilježba za izlet Bled i Boinj

Pročitano 598 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se